İletişim Bilgileri

  • Merkez: Cebeci Mah. P Cad. No:35 Kat:10 Ofis:37 Sultangazi / İstanbul
  • [email protected]<
  • +9 0533 282 04 10
Ofis Bölmek Nedir? Nasıl Uygulanır?

Ofis Bölmek Nedir? Nasıl Uygulanır?

Ofis tasarım uygulamaları, son yıllarda inanılmaz bir değişim içerisine girmiştir. Farklı tipte tasarım araçlarının kullanıldığı bu sektörde yenilenen sistemlerin kullanılması hem maddi; hem de manevi verim sağlamaktadır. Ofis bölme sistemleri, son yıllarda en çok tercih edilen dekorasyon uygulamaları arasında yer alıyor.

Cam ve panel bölme sistemleri son zamanlarda en sık duyduğumuz ve işverenler tarafından en çok tercih edilen uygulamalar arasında olmakla birlikte, özellikle de yer tasarrufu açısından sık tercih edilmektedir.

Ofis bölme sistemlerini kullanarak iş yerinizin daha modern bir yapıya sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Böylece verdiğiniz hizmetlerin kalitesi de artmış olacaktır. Bölme duvar sistemleri, özellikle özel sektörde hizmet veren firmalar tarafından tercih edilmektedir.
Birçok mimarlık, dizayn ve peyzaj firmasına bile yaptırabileceğiniz ofis bölme sistemleri, uzman kişilerce yapıldığında daha uzun ömürlü ve kaliteli olmaktadırlar. Okul, ofis ve benzeri alanlarda gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bu sistemler hakkında bilgi sahibi olmak için ofis bölme fiyatları ile ilgili de araştırma yapabilir, aynı zamanda da size en uygun sisteme sahip olabilirsiniz.

Maliyet ve performans değerine bakıldığında son derece olumlu sonuçların ortaya çıktığı bölme duvar sistemlerinde işçilik kalitesi de en üst seviyede seyretmektedir. Ofisiniz için bu uygulamaları kullanarak siz de yer aldığınız sektörün öncülerinden biri haline gelebilirsiniz.

OFİS BÖLME NASIL YAPILIR?
Cam bölmelerin üzerine cam filmi de uygulanabilmekte ve bununla birlikte çeşitli ofis bölme tasarımları da ortaya çıkabilmektedir. Eğer talep edilirse kullanım alanına göre ısıcam uygulaması da yapılabilir. Bu şekilde ısı ve ses yalıtımı da sağlanmış olur. Ayrıca bu cam bölmelerin üzerine cam filmi de uygulanabileceği konusunda bilgi vermek doğru olacaktır.
Birden fazla ofis bölme sistemi bulunmakla birlikte alçıpan ofis bölme sistemleri sıklıkla tercih edilmektedir. Alçıpan panel duvarlar estetik açıdan oldukça başarılı ve esnek bir üründür. İstediğiniz her alanda rahatlıkla bu malzemeyi kullanabilirsiniz. Alçıpan panel genelde 1,20 x 2,50 m ölçülerinde panellerden oluşur. Alçıpan için öncelikle, alçıpanın monte edileceği yere bir kasa oluşturmak gerekir.